25.8 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăSocialMircea Badea ii ia apararea Olgutei-Vasilescu in scandalul indemnizatiilor pentru mame: Are...

Mircea Badea ii ia apararea Olgutei-Vasilescu in scandalul indemnizatiilor pentru mame: Are 100% dreptate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mircea Badea a spus cine are dreptate în scandalul indemnizațiilor pentru mame, pornind de la faptul că există nemulțumiri privind această măsură a ministrului Lia Olguța Vasilescu, scrie DCnews.ro. 

Realizatorul TV a explicat de ce consideră că Lia Olguța Vasilescu are 100% dreptate. Mircea Badea a spus că punctul său de vedere nu are legătură cu Gabriela Cristea pe care, de altfel, o apreciază, ci vorbește despre speță în general. Amintim că există un scandal între prezentatoarea de televiziune și ministrul Muncii din cauza plafonării indemnizațiilor pentru mame.

„A fost o mare smardoială între o vedetă de televiziune și ministrul Muncii despre indemnizațiile mamelor. Lia Olguța Vasilescu a spus că indemnizațiile mamelor trebuie plafonate. A fost mare scandal. Nu există contributivitate la chestiunea cu indemnizațiile.

Eu acum nu discut despre persoane. Cu Gabriela Cristea am fost coleg la Tele 7ABC, am făcut emisiune împreună, nu am decât cuvinte de laudă despre ea. Nu discut despre persoane, ci despre speță.

Am văzut retorica aceasta peste tot: ‘noi câștigăm mulți bani, vrem să ne dea statul mulți bani când ne înmulțim’. Inventez o situație abstractă: ‘eu câștig 15.000 pe lună. Pâi eu când mă înmulțesc, statul să îmi dea 15.000 pe lună’. Cât tupeu să ai să spui așa ceva? Dacă vrei să ai în continuare 15.000 pe lună, atunci du-te la muncă în continuare! Când decizi să faci un copil trebuie să îți faci niște priorități. Dacă nu mai poți câștiga 15.000 pe lună, poate nu este cazul să faci un copil. Du-te în continuare la muncă. Copilul îl faci pentru mine? Îl faci pentru stat? Îl faci pentru tine.

Carmen Brumă, când l-a făcut pe Vasilică 2014, câștiga foarte mulți bani. Acum câștigă și mai mulți. Pe vremea aceea, în 2014, indemnizația era plafonată. Ea, conform banilor pe care îi câștiga, trebuia să ia maximum de sumă. Știți câți bani a luat? Niciunul. Nici măcar un singur leu de la statul român.

Eu când îi văd pe ăștia, de dreapta, cum se tăvălesc pe jos, mă întreb cât tupeu să aibă?! Dacă vrei să câștigi la fel de mulți bani, nu mai face copil. Te obligă cineva? Zi că este ok că statul totuși îți dă indemnizație. Din punctul meu de vedere, Lia Olguța Vasilescu are dreptate 100%. Nu mai pot cu pomenile astea de la stat! Totul este pe gratuitate și totuși lumea strâmbă din nas”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Sursa: dcnews.ro

Ultimele stiri