Acasă Divertisment Mircea Badea IL ATACA pe ministrul Justitiei: Vreau sa ies in strada!

Mircea Badea IL ATACA pe ministrul Justitiei: Vreau sa ies in strada!

23

Prezentatorul TV Mircea Badea a afirmat marti, inaintea emisiunii „În gura presei”, că l-au deranjat afirmaţiile ministrului Justiţiei în legătură cu prezenţa oamenilor în stradă, arătând că oamenii care au un mesaj de transmis trebuie văzuţi şi auziţi.

„Eu întotdeauna sunt pentru prezenţa oamenilor în stradă, indiferent pe ce temă. De ce s-a inventat pe pământ ieşitul în stradă? Pentru ca ceilalţi cetăţeni să poată să vadă alţi oameni în sprijinul unei idei, sau contra a ceva. Au un mesaj şi acel mesaj trebuie să fie auzit şi ei trebuie să fie văzuţi. Asta e noima ieşitului în stradă”, a explicat Mircea Badea, la Antena 3.

Badea a arătat că indiferent dacă „uneori ies mai mulţi, uneori mai puţini, că uneori sunt mai plictisiţi, alteori mai energici, că uneori bat cu pet-uri în asfalt, că alteori cine ştie ce mai fac”, e absolut în regulă şi el este „pentru”.

„Sunt fan necondiţionat al ieşirilor în stradă”, a completat Mircea Badea.

Întrebat dacă, pe modelul liberalilor, şi ei ar trebui să iasă în stradă, Mircea Badea nu a ezitat să se pună de acord cu Mihai Gâdea, arătând că o acţiune de solidaritate cu Mariana Rarinca, femeia care a stat şase luni nevinovată în arest preventiv, „ar fi una uman corectă”.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, le-a atras atenţia liberalilor că pot răspunde penal dacă organizează „manifestări politice ilegale”.

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Imagini de colectie cu Mirel Radoi marcand primul gol pentru Steaua, la 19 ani!
Articolul următorProfetia biblica ce sperie America! Caderea Babilonului este mai actuala ca oricand!