Acasă Divertisment Scrierile BIBLICE prevestesc SFARSITUL LUMII in toamna acestui an! Vezi DOVEZILE!

Scrierile BIBLICE prevestesc SFARSITUL LUMII in toamna acestui an! Vezi DOVEZILE!

36

Tot mai mult prezicatori spun ca Biblia prevesteste sfarsitul lumii in luna septembrie a acestui, mai multe texte sfinte mentionand clar acest eveniment.

Adepţii teoriei conspiraţiei dezabat aprins în mediul online catastrofa care se va abate asupra Pământului în intervalul 22-28 septembrie, când un asteroid uriaş se va izbi de Pământ. În opinia altora, impactul cu asteroidul va declanşa schimbări climatice majore, iar această nenorocire ar fi fost anunţată de scrieri biblice.

Inainte sau în acelaşi timp cu a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, cunoscută care Răpirea Bisericii, credincioşii vor fi înviaţi şi ridicaţi de pe pământ ca să-l întâlnească. Predicatorii care îmbrăţişează această idee consideră că din 24 septembrie, cel mai probabil, va începe o perioadă de nenorociri care se va întinde pe şapte ani. Teoria se bazează pe diverse interpretări ale epistolei întâi către Tesaloniceni, din Noul Testament, a legăturilor cu înţelesul probabil al altor pasaje biblice, din epistola a doua către Tesaloniceni, dar şi din Cartea Apocalipsei.

Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. (1 Tesaloniceni 4:16-17)

O altă dovadă de care ţin cont adepţii acestei teorii este şi o scriere a Sfântului Efrem Sirul, care a trăit în a doua jumătate a secolului patru, în care se arată:

Toţi sfinţii şi aleşii lui Dumnezeu sunt strânşi laolaltă înainte de necazul cel mare care va să vină şi sunt luaţi de Domnul ca să nu vadă tulburarea care vine peste lume din pricina păcatelor noastre.

Alţi pasionaţi care cercetează presupusele dovezi despre Apocalipsa anunţată pentru 24 septembrie, cred cu tărie că acceleratorul de particule aflat în laboratorul CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară) de lângă Geneva, este unealta Diavolului.

627x0

 

Dovada ar fi mai mult decât evidentă: emblema CERN este formată din numărul Fiarei, celebrul 666.

Sursa: adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai scarbos tratament pentru ten! Ai avea curaj sa faci asa ceva?
Articolul următorIa 10.000 de euro pe un concert dar nu-si plateste IMPOZTELE! Smiley EXECUTAT SILIT!