10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDivertismentCine este CU ADEVARAT Coana Chiva, protagonista reclamei ”Prea bun, prea ca...

Cine este CU ADEVARAT Coana Chiva, protagonista reclamei ”Prea bun, prea ca la tara!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Putina lume stie despre actrita din rolul principal al reclamei ca in trecut era considerata cea mai frumoasa femeie din Romania.

Toata lumea o cunoaste pe „Coana Chiva” si replica ei arhicunoscuta „Prea bun, preaca la tara” dintr-un celebru spot publicitar la produse lactate.

Natasa Raab nu este doar o actrita de renume din Romania, ci si o femeie care a facut furori cu frumusetea ei, de-a lungul anilor. De altfel, vedeta a fost si model UCECOM ]n perioada comunista, intre anii 1979 si 1988.

Născută la Huedin, Cluj, Nataşa Raab a cântat muzică populară în ansamblul „Mărţişorul”. De asemenea, a făcut şi canto. A absolvit IATC la clasa profesorului Mircea Albulescu. A incantat publicul cu rolurile interpretate pe scena Tatrului National „Marin Sorescu” din Craiova.

De asemenea, a jucat in seriale precum „Lumini si umbre”, „Inima de tigan” si „Regina”. A facut un rol de exceptie in filmul „pozitia copilului”, unde a interpretat-o pe Olga Cherchez. A fost invitată să prezinte diverse evenimente, precum Festivalul Naţional „Maria Tănase” şi „Crizantema de Aur”, spectacole de anvergură şi emisiuni de televiziune. Este conferenţiar universitar doctor la departamentul Artă teatrală din cadrul Facultăţii de Litere Craiova. De asemenea, este membră în senatul UNITER.

Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu cine este vedeta care intra atat de bine in pielea personajului din reclama respectiva. Protagonista este o celebra actrita din tara noastra, Natasa Raab, in varsta de 61 de ani.

Sursa: cancan.ro

Ultimele stiri