Acasă Monden Mircea Badea isi roaga fanii sa nu mai tina banii la Raiffeisen...

Mircea Badea isi roaga fanii sa nu mai tina banii la Raiffeisen Bank! Banca REFUZA sa mai plateasca publicitate la Antena 3!

Banca Raiffeisen Bank a anuntat ca nu mai are reclame la Antena 3.

„Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe o retea de socializare.

Banca a răspuns la un comentariu al unui client: „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”, informează ziare.com.

Mircea Badea a reacționat la decizia Raiffeisen Bank de a nu da publicitate la Antena 3. Dacă Traian Băsescu și o parte a internauților cer un boicot pentru produsele companiilor ce au reclame la Antena 3, Mircea Badea îndeamnă și el la o astfel de acțiune. El le cere fanilor săi și ai Antena 3 să-și retragă banii de la Raiffeisen Bank. Badea a anunțat că luni își lichidează contul din bancă. Tot el a anunțat și că Antena 3 are reclame mai multe decât poate difuza.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIn Romania primariile sunt obligate prin „Lege” sa dea tinerilor terenuri pentru case! Si, totusi, de ce nu se acorda?
Articolul următorAnuntul Guvernului Romaniei pentru TOTI SOFERII! Ce se intampla in zilele urmatoare!