Acasă Monden Mega SCANDAL dupa Gala premiilor Oscar, cu Stallone in centrul actiunii!

Mega SCANDAL dupa Gala premiilor Oscar, cu Stallone in centrul actiunii!

13

Frank Stallone, fratele lui Sylvester, a reacţionat foarte prost la faptul că Sly a pierdut Oscarul în favoarea actorului britanic Mark Rylance, iar luni şi-a vârsat năduful pe Twitter, relatează AFP. 

Regele filmelor de acţiune, 69 de ani, era considerat favorit la premiul Oscar pentru cel mai bun actor secundar în ‘Creed: Legenda lui Rocky Balboa’.

Însă Mark Rylance a fost cel care a câştigat statueta pentru rolul agentului rus în filmul lui Steven Spielberg, ‘Bridge of spies’.

„Academiei ar trebui să-i fie ruşine. Este clar ca lumina zilei că Sly a câştigat. Mark şi mai cum? O altă tâmpenie a Hollywoodului’, a postat pe Twitter Frank Stallone, actor şi muzician în vârstă de 65 de ani.

‘Mark Rylance nici măcar nu a catadicsit să se pieptene, ce Dumnezeu, este pentru a treia oară când Sly pierde (Oscarul), după ‘Rocky’ , ‘Copland’ şi acum ‘Creed’, a continuat Frank Stallone, într-un vocabular din ce în ce mai injurios. 

În ce-l priveşte pe Sylvester Stallone, actorul s-a arătat mai conciliant postând o poză a lui în smoching la ceremonia Oscarurilor cu comentariul: „Tuturor adevăraţilor Rocky din lume, urmaţi-vă visurile”.

Un alt mare actor al filmelor de acţiune, Arnold Schwarzenegger, a venit în spirjinul prietenului său cu care împarte afişul filmului ‘Expendables 3’. ‘Sly, adu-ţi aminte, puţin contează ce spun alţii despre tine, pentru mine tu eşti cel mai bun, tu ai câştigat. Sunt mândru de tine””, a scris Arnie pe Facebook.

Mark Rylance, 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai străluciţi actori ai teatrului britanic.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos