Acasă Monden Chef Florin Dumitrescu E SPERIAT ca si-ar putea imbolnavi copiii cu E.coli:...

Chef Florin Dumitrescu E SPERIAT ca si-ar putea imbolnavi copiii cu E.coli: Fierb pana si cratita in care apoi fierb apa!

19

Măsuri drastice sunt luate de români în urma îmbolnăvirilor bebelușilor cu bacteria  E.coli. Chef Florin Dumitrescu a scris pe Facebook ce a ajuns să facă.

Chef Florin Dumitrescu: „Fiind părinte îmi pasă ce cumpăr de la magazin şi ce produse bag în casă. Din cauza asta am încetat să cumpărăm portocale, am început să fierbem apa plată, să fierb oala în care fierb apa plată cu apă plată.

Apoi, am reînceput să cumpăr portocale şi nu mai cumpăr iaurt. Oricum, fetele au intoleranţă la lactoză, iaurtul este de capră, dar chiar şi aşa nu mai cumpăr iaurt. Dacă până acum sterilizam totul, acum am început să sterilizăm şi sterilizatorul. Am început iar să cumpăr iaurt şi, evident, toate legumele şi fructele bio.

Acum să înţeleg că e de la un producător de brânză, săracul atât de mic că i-au dat şi numele la televizor? Staţi liniştiţi că dacă era vreun jucător mare din piaţă, iar nu ştiam nume de brand.


Citeste si:

Autoritatile DAU VINA pe branza, dar TESTEAZA pe copiii nostri un VACCIN NEAUTORIZAT in Uniunea Europeana!

Primul doctor care vorbeste despre legatura dintre VACCINURI si IMBOLNAVIREA BEBELUSILOR din Arges!


Bun, s-a găsit chipurile ţapul ispăşitor. Deci, să stau liniştit şi să nu îmi mai fie frică de faptul că există posibilitatea să îmi otrăvesc copiii? Dispare teama că apa cu care facem dus şi ne spălam vasele ar fi plină de boli, viruşi şi bacterii? Dispare teama că ale naibii răceli nu mai trec după 5 zile cum treceau când eram eu mic şi ţin 1 luna uneori? Nu îmi mai este frică acum. Acum, sunt sigur că îmi voi creşte copiii într-un mediu ostil cu şanse mici de supravieţuire, iar treaba mea este să mă asigur că ele vor trăi mult, bine şi sănătoase.

Nu mai am nevoie de nimeni politic sau apolitic să îmi asigure un trăi decent şi în siguranţă. Este treaba mea să îmi asigur asta şi, chiar dacă va place sau nu, este treaba fiecăruia să vă asiguraţi asta! Citiţi etichetele şi dacă nu reuşiţi să descifraţi ce scrie pe etichetă, încercaţi să va gătiţi singuri ce pofte aveţi!

Promit să îmi ţin gura data viitoare, dar deja nu mai suport să îmi aud soţia panicată că nu ştie ce să evite că să nu ne îmbolnăvim copiii şi sincer, eu nu cred că o firmă mică, cu 25 de kg de brânză infectată, a îmbolnăvit atâta lume. Nu cred!”.

Din păcate autoritățile din România nu ne ajută. Luni au spus că o firmă din Argeș este sursa infestării cu E.coli. Marți, cu lacrimi în ochi, patronul firmei Lactate Brădet a spus că nu mai are ce face, nu știe cum s-a ajuns în această situație și că va închide firma. Ulterior, ANSVSA a revenit cu o lămurire, că bacteria E.coli găsită în brânza de vaci produsă de Lactate Brădet nu are legătură cu îmbolnăvirea bebelușilor, pentru că au fost făcute analize pe produse date pe piață după îmbolnăvirea bebelușilor. Ultimele date arată că apa care alimenta compania de lactate nu are E.coli.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos