Acasă Tutorialul Zilei Mirosul neplacut al prosoapelor de plaja este provocat de bacterii! Vezi cum...

Mirosul neplacut al prosoapelor de plaja este provocat de bacterii! Vezi cum sa scapi de el!

Oricine a mers la plaja stie ca dupa cateva zile prosoapele incep sa capete un miros neplacut, scrie unica.ro

Mirosul acela neplăcut este provocat de bacterii; iar asta nu înseamnă decât că nu l-ai spălat corect. Dacă vrei să ai prosoape moi, curate și parfumate, începe mai întâi prin a le spăla mai des. Un prosop de corp, de exemplu, poate fi folosit de maxim trei ori, asta deoarece la fiecare duș pierdem aproximativ zece milioane de celule moarte de piele.

Apoi, prosopul trebuie să se usuce bine de fiecare dată, la aer curat, iar atunci când îl speli e esențial să îl speli la o temperatură mai mare de 60 de grade.


Citeste si:

VIDEO – Carmen Iohannis si Klaus Iohannis la plaja! Vezi cum se arunca in valuri, la Neptun!

Secretele unui bronz perfect: nu te da cu crema de protectie imediat ce ajungi la plaja!

Ai poze cu epava de la Costinesti? Pastreaza-le, nu ve mai putea face altele, S-A DEZINTEGRAT!


Cel mai simplu truc pentru a avea prosoape moi și parfumate este să le pui, înainte de spălare, la înmuiat în apă rece cu oțet alb (în proporție de 3:1). Lasă-le peste noapte, apoi stoarce-le și spală-le la mașina de spălat, la minim 60 de grade, după cum îți spuneam. Încearcă ca de acum încolo să speli doar prosoape și să nu le mai amesteci cu hainele.

E suficient să folosești un detergent de calitate și, opțional, balsam. Însă soluția de apă rece cu oțet le va face din nou pufoase și va înlătura mirosul neplăcut din ele.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSe vede ca n-a trebuit sa munceasca in strainatate! Ginerele lui Ioan Rus construieste un MEGA MALL la Cluj!
Articolul următorMcDonald’s vinde TOATE MAGAZINELE din Romania!