Acasă ACTUALITATE Mita de 100.000 de euro oferita unui jurnalist ProTv! Ce a facut...

Mita de 100.000 de euro oferita unui jurnalist ProTv! Ce a facut reporterul?

Reporterul Pro TV, autorul unor reportaje de exceptie despre jaful din padurile Romaniei, a fost testat de unele persoane din Vrancea, care au incercat sa-i ofere bani pentru a ascunde ce se intampla in padurile din judet.

Iata pasajul in care Alex Dima vorbeste despre acest lucru, pasaj din interviul acordat Evenimentului Zilei, citat de vrancea.media.

“A vrut cineva sa te mituiasca?”.

“Da. Eram intr-o zona prin Vrancea, e vorba de subiectul padurilor. Respectivii cred ca se ocupau cu asta. Cumparau oameni. Pe acolo vin des controale, care pleaca cu bani. Stiam ca un control de la Bucuresti primeste cateva mii de euro. Anul trecut, eram in aceeasi zona cu echipa de control. Noi pe o parte a muntelui, ei – pe cealalta. Era o perioada a anului in care se topea zapada. Dupa cateva zile ne-am intalnit. Noi aveam noroi pana si in urechi. Ei erau imbracati ca la un dineu oficial. Revenind la cei care ofera mita. Incep ca intr-un joc: “Daca eu as pune acum pe masa o suma…”. Am zis nu… si tot continua jocul acesta… si tot ridica suma. Ajunsese la un moment dat chiar sa puna 100.000 de euro. Asta nu inseamna ca el chiar imi punea banii acestia in geanta. Era un joc pe care probabil il facea cu toti cei care veneau pe acolo. Nu cred ca dadea chiar 100.000. I-am spus: “Eu, daca as primi de undeva o suma de bani ca sa nu spun ceva, n-as mai putea sa ma uit in oglinda”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO Dovada INCONTESTABILA ca si animalele au amintiri!
Articolul următor”Du-te dracului!” – Orban si Ponta s-au certat CA LA USA CORTULUI la receptia oferita de Iohannis!