Acasă Bucuresti Miting URIAS in memoria politistului Bogdan Cosmin Gigina! Oprea DA-TI DEMISIA!

Miting URIAS in memoria politistului Bogdan Cosmin Gigina! Oprea DA-TI DEMISIA!

Oameni simpli miscati de evenimentul tragic, motociclisti, politisti, bicicliști si multi altii si-au anunțat participarea la o acțiune în memoria polițistului care care a murit sâmbătă.

”Marți 20.10.2015 un agent al Brigăzii Rutiere care însoțea pe motocicletă coloana oficială a vicepremieruluiGabriel Oprea a murit într-un accident, căzând cu motocicleta într-o groapă săpată pe Strada Știrbei Vodă pentru remedierea unor defecțiuni la rețeaua de gaz.

Am decis ca maine-24.10.2015 să organizăm o acțiune prin care să-i aducem un ultim omagiu lui Bogdan Cosmin Gigina, scrie stiripesurse.ro.

Vom merge să aprindem o lumânare pe Str. Știrbei Vodă, la locul accidentului(unde acesta a și decedat) și vom păstra un moment de reculegere.

Vă rugăm, aduceți candele acoperite.

Apoi vom merge la Brigada Rutieră a Capitalei și la Ministerul de Interne cu o lumânare. Dorim să transmite astfel un mesaj, avem nevoie de o poliție independentă politic, care să fie în slujba cetățenilor indiferent de statutul lor.

Acesta este traseul:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=zHN2bZ-dSBz4.kUi_GjoYc4Mo

Locul de întâlnire va fi rondul din Parcul Izvor. Începem să ne adunăm la ora 14.00, urmând ca la ora 14.30 să plecăm pe traseu.

Acțiunea nu este una de protest, ci una de comemorare, așadar, rugăm participanții să se comporte adecvat.”, se anunță într-un comunicat.

Opinia publică e revoltată după moartea tragică a polițistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Din acest motiv, s-a anunțat o amplă acțiune de protest din partea motocicliștilor din România. Acestia au anunțat că vor ieși în stradă și vor aprinde lumânări sâmbătă seara în memoria motociclistului Bogdan Gigina, ucis marți în timp ce se afla la ghidonul motocicletei de poliție.


Citeste si:

FOTO – Se ascunde ca UN LAS! Dovada CERTA ca ministrul Oprea a fost la carciuma insotit de politisti motociclisti!

Martori la MOARTEA politistului din coloana lui Gabriel Oprea: Aveau peste 100 de km/h! Oprea se crede mai tare ca Iohannis!


”Accidentul grav de săptămâna trecută, în care un motociclist și-a pierdut viața în timp ce se afla în fruntea coloanei ce-l însoțea pe ministrul de interne Gabriel Oprea, a mobilizat comunitatea cluburilor moto din România.

Aceștia anunță o acțiune de comemorare ce va avea loc sâmbătă seara în București. La întâlnire poate participa orice motociclist, indiferent că poartă sau nu vestă, atâta timp cât respectă regulamentul ce se regăsește mai jos. Acțiunea nu este una de protest, ci una de comemorare, așadar participanții sunt rugați să se comporte ca atare.

Mai jos, comunicatul emis de Comunitatea Cluburilor Moto din România.

Evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania ţine să transmită condoleanţe familiei poliţistului Bogdan Gigina.

Totodată, Comunitatea Cluburilor Moto anunţă organizarea unei acţiuni comemorative, sâmbătă, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Ştirbey Vodă la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului şi motociclistului Bogdan Gigina.

Motocicliştii vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere preţ de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte.

Menţionăm că această Comunitate a Cluburilor Moto din România este formată din mai multe entităţi proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor şi a asociaţiilor moto şi nu doreşte să instige la acte de violenţe, ură, sau vandalism. Totodată, cerem tuturor participanţilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit.

REGULAMENT

– Pe bulevardul Ştirbey Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până ~100 m de intersecţie pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfăşoare în bune condiţii.

– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveţi la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.

– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ

Actiunea NU este un protest, ci o acţiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:

– Motoare turate

– Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)

– NU sunt permise acte de vandalism

Rugăm toţi participanţii să respecte LINIŞTEA şi SOBRIETATEAunui astfel de eveniment!”, scrie pemotoare.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremiera in JUSTITIA romaneasca! Invatatoare CONDAMNATA la INCHISOARE pentru ca a numit un elev ”TAMPIT”!
Articolul următorDaca nu poti sa ajungi la Prislop instaleaza-ti APLICATIA Arsenie Boca pe mobil!