Acasă Bucuresti DEMISIA lui Oprea! Un celebru jurnalist, redactor sef la un ziar NATIONAL,...

DEMISIA lui Oprea! Un celebru jurnalist, redactor sef la un ziar NATIONAL, intra in greva FOAMEI pana la DEMISIE!

21

La trei zile după moartea poliţistului Bogdan Cosmin Gigină, care a căzut într-o groapă în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministrul de Interne refuză să ofere explicaţii sau, aşa cum i se cere tot mai des, să-şi dea demisia.

Pentru a-l forţa să plece din fruntea MAI, un jurnalist a luat o decizie extremă. Redactorul-şef al cotidianului naţional „Puterea” anunţă că vineri, la ora 12, intră în greva foamei până la demisia lui Oprea.

„Nu putem lăsa această tragedie să treacă, fără a profita de șansa pe care moartea polițistului Bogdan Cosmin Gigină ne-o oferă: aceea de a ne ridica împotriva infecției purulente din politica românească. Tragedia a stricat jocurile, trocurile politice. Chiar și cei care s-au lăsat aburiți de mesajele populiste ale lui Oprea și ale clicii lui, înțeleg acum cu ce fel de personaj(e) avem de a face. Doar politicienii încorsetați în interesele lor mercantile, legate ombilical de „interesul național” marcă înregistrată UNPR, preferă să se prefacă și să tacă.


Citeste si:

Martori la MOARTEA politistului din coloana lui Gabriel Oprea: Aveau peste 100 de km/h! Oprea se crede mai tare ca Iohannis!

Ministerul lui Oprea MUSAMALIZEAZA cazul politistului mort dupa ce a cazut intr-o groapa din Bucuresti! Vezi marturiile politistilor!


Între rolul de observator (ca jurnalist) și obligația de a da un exemplu atunci când îndemni la revoltă, de această (unică) dată aleg ultima variantă. Anunț, pe această cale, că, dacă luni, la ora 12, Gabriel Oprea va mai fi vicepreședintele Guvernului României, mă voi deplasa în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului și voi protesta prin greva foamei și a setei, rămânând la fața locului, până ce voi obține demisia individului sau până ce voi pieri”, scrie Robert Veress, pe puterea.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIn ce HAL a ajuns medicina romaneasca! Ziua studiaza stiintele creierului, noaptea vinde hainute pentru copii sa traiasca!
Articolul următorGabriel Oprea e DISPERAT! Vezi ce decizie INCREDIBILA a luat!