Acasă Monden Cel mai faimos politist din Romania isi da demisia din Politie dupa...

Cel mai faimos politist din Romania isi da demisia din Politie dupa 27 de ani: Vreau sa fiu fericit alaturi de familia mea!

Viorel Teacă, un polițist din Sibiu care are peste 720.000 de urmăritori pe TikTok, a anunțat miercuri pe pagina sa de Facebook ca și-a dat demisia din Poliția Română. În plus, a decis să renunțe și la pensie după ce a lucrat pentru Ministerul de Interne aproape trei decenii.

Unul dintre cei mai populari polițiști de pe internet a decis să renunțe la cariera în uniformă și să aibă o viață frumoasă de civil.

„Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent”, a scris Viorel Teacă.

Viorel Teacă a fost recunoscător pentru perioada petrecută în rândul oamenilor legii, pe care îi apreciază, dar băiatul său Norris este mai important pentru el.

„Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!
A fost o onoare sa lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați.
Norris, te iubește tati tău”, a continuat Teacă.
Oficialii IPJ Sibiu au confirmat faptul că polițistul și-a depus cererea de demisie, scrie Turnul Sfatului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDana Budeanu ii cearta pe profesorii care fac greva: Atunci de ce nu v-ați răsculat?
Articolul următorO insecta care depune ouă și larve pe oameni și poate genera infecții grave descoperita pe litoralul românesc