Acasă Monden O vedetă de la noi își pune toate gospodinele în cap: Urăsc...

O vedetă de la noi își pune toate gospodinele în cap: Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale

După ce a anunțat că nu se poate îndrăgosti de un bărbat care conduce o Skoda Octavia, Bianca Drăgușanu naște un tsunami de nervi și în rândul femeilor. Acuzată adesea că și-a făcut prea multe intervenții estetice, Drăgușanu spune că e mândră de aspectul ei fizic și de modul în care s-a modificat de-a lungul anilor.

Ba mai mult, Drăgușanu spune că nu suportă femeile naturale

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu.

Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a declarat vedeta, citată de Exquis.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDascalii NU vor sa se intoarca la catedra, desi Guvernul le-a marit salariile!
Articolul următorAceasta este cea mai puternica rugaciune către Sfântul Duh de Rusalii