Acasă ACTUALITATE Mitropolitul care spunea că „pelerinajele sunt vaccinul lui Dumnezeu” a murit din...

Mitropolitul care spunea că „pelerinajele sunt vaccinul lui Dumnezeu” a murit din cauza COVID-19

Mitropolitul Amfilohie al Muntenegrului, cunoscut pentru evitarea purtării măștii de protecție și catalogarea pelerinajelor drept „vaccinul lui Dumnezeu”, a murit din cauza COVID-19, a anunțat mitropolia sârbă vineri, potrivit Reuters.

Amfilohie Radovic, în vârstă de 82 de ani, a fost cunoscut drept naționalist sârb fervent care a exercitat o influență politică importantă în această țară.

Mitropolitul a fost diagnosticat cu coronavirusul în 6 octombrie și a fost internat într-un spital din Podgorica de la data respectivă.

Amfilohie a apărut frecvent în public fără o mască de protecție iar în timpul unei ceremonii legată de praznicul Sfântului Vasile de Ostrog, un episcop din secolul XVII canonizat, a afirmat că pelerinajul și sfântul considerat făcător de minuni sunt „vaccinul lui Dumnezeu”.

„Ar fi bine ca oamenii de știință contemporani să inventeze vaccinul… dar înainte de a fi găsit… există un vaccin aici care a funcționat de-a lungul secolelor”, a afirmat acesta la Mănăstirea Ostrog din apropierea capitalei Podgorica.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentExemplu pentru toata tara: Bolojan a dat afara jumatate din angajatii CJ Bihor, care incasau salarii degeaba!
Articolul următorMinistrul Cîțu dă asigurări: ”Nu vom mai închide economia, cum s-a întâmplat pentru două luni în primăvară”