Acasă ACTUALITATE De ce nu vrea PSD alegeri? Cel mai recent sondaj arata ca...

De ce nu vrea PSD alegeri? Cel mai recent sondaj arata ca abia mai prinde locul 3

Rezultatele unui sondaj realizat la comanda USR PLUS arata PSD este pe acealsi loc cu USR PLUS, ambele fiind cotate cu 23%. Pe locul intai s-ar afla PNL cu 30%.

USR PLUS a crescut cu doua puncte fata de luna august, in timp ce PSD stagneaza.

Pro Romania se claseaza pe locul patru, cu 8% intentie de vot, iar PMP pe locul cinci, cu 5% intentie de vot.

Sondajul a fost realizat in perioada 9-17 octombrie, telefonic si online, de o companie de cercetari la comanda USR PLUS, scrie G4Media.

Marcel Ciplacu a cerut din nou, joi, inainte de sedinta conducerii PSD, ca alegerile sa fie amanate.

„Presedintele Romaniei ar trebui sa cantareasca foarte bine oportunitatea alegerilor pe 6 decembrie si sa asculte sfatul specialistilor. Din cate am vazut, teoria presedintelui este de a tine, indiferent de cati morti avem pe zi si indiferent cate infectari, aceste alegeri. Eu astept astazi ora 13,00 sa vedem daca nu cumva astazi s-a depasit pragul de 6.000 de infectari. Daca noi mai vorbim de alegeri si, peste o saptamana, de campanie electorala, tinand cont ca avem 6.000 de infectari pe zi, inseamna ca ceva nu functioneze in statul roman ori presedintele si PNL-ul si actualul Guvern au alte prioritati decat prioritatile romanilor care reprezinta in acest moment sanatatea. Parerea mea este sa ascultam ce spun specialistii”, a afirmat Ciolacu, la sediul PSD.

El a reafirmat ca „PSD este pregatit de alegeri”.

„Din punctul nostru de vedere, specialisti trebuie sa iasa si sa spuna daca este oportun sau nu. Specialistii au zis in felul urmator: nu ziua votului este problema mare, campania electorala. Peste o saptamana vom intra in campania electorala. Cum poti cu o campanie electorala sa stopezi un trend ascendent? Este o aberatie. Poate doar domnul Orban gaseste o solutie cu Iohannis. Noi nu avem o problema cu data alegerilor, noi avem o problema cu prioritatile romanilor. Prioritatile romanilor acum sunt sanatatea, nu alegerile. Cand ai 6.000 de infectari pe zi, cum opresti acest trend ascendent? Cu campanie electorala? Intrebati-l pe Orban, ca el este responsabil cu organizarea alegerilor. (…) Important este ce prioritate avem acum: stopam acest trend ascendent de infectari sau continuam sa-l multiplicam, numai de dragul de a avea alegeri, ca asa vrea Iohannis? Asta este intrebarea”, a adaugat liderul PSD.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn jandarm sibian care nu credea in coronavirus a murit infectat! Pe patul de spital: ”Protejati-va cat puteti, e groaznic!”
Articolul următorExemplu pentru toata tara: Bolojan a dat afara jumatate din angajatii CJ Bihor, care incasau salarii degeaba!