Acasă Monden Moise Guran anunta ca va SCRIE PROGRAME DE GUVERNARE dupa ce a...

Moise Guran anunta ca va SCRIE PROGRAME DE GUVERNARE dupa ce a renuntat la emisiunea Biziday!

11

Moise Guran i-a surprins pe toți fanii săi când a decis să renunța la a mai face emisiuni la Digi 24! Jurnalistul spune că are alte proiecte, printre care și scrierea unor programe de guvernare.

Guran a atacat toată presa din România, în afara celor din trustul RDS&RCS, pe care-i consideră jurnaliști. El spune că va apărea săptămânal, în fiecare zi de de luni, la Digi 24, ca invitat la jurnalul de știri.

”Trebuie să fac ce am predicat la televizor atâția ani de zile. Cred că supărarea unora dintre cei care se plâng că se termină emisiunea are un grad de ipocrizie. Am primit mai multe oferte de la alte televiziuni. Nu voi pleca de la Digi 24, voi fi aici în fiecare zi de luni. Țara e pe o cale greșită și nu mai putem vorbi doar la televizor.

Toate televiziunile de știri, în afară de Digi 24, fac rău societății, conduc o anumită populație, îmbătrânită, spre un anumit gen de vot. 80% din știrile din România sunt produse de Digi 24.

Vreau, în vara asta, să scriu niște programe de guvernare. Când apari prea des la tv, lumea te consideră vedetă. Unii zic să fiu premier. Nu intru în politică.”, a spus Moise Guran la Digi 24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos