facebook
Monden

Anuntul face valuri in SUA! Detaliul care l-a facut pe Tom Cruise SA ABANDONEZE Biserica Scientologica!

Tom Cruise renunţă la religia scientologică. Potrivit declaraţiilor unor surse din anturajul acestuia, o astfel de schimbare neaşteptată în viaţa actorului, în vârsta de 53 de ani, are legătură cu noua sa pasiune – Annabelle Wallis. Actriţa britanică i-a dat un ultimatum, iar el nu a putut să o refuze.

„Annabelle într-adevăr îl iubeşte pe Tom. Ea îşi doreşte să fie alături de el cât mai mult timp. Nu este o fană a scientologiei. Annabelle l-a inspirat pe Tom pentru a-şi schimba convingerile religioase. Ea a reuşit să-l aducă la realitate şi să-i impună să renunţe la religia scientologică”, au specificat aceleaşi surse.

De remarcat faptul că actorul Tom Cruise intenţiona recent să alunge spiritele rele din Suri, fiica sa pe care o are din căsătoria cu Katie Holmes. Actorul nu şi-a mai văzut copilul din luna septembrie 2013. După divorţ, Katie Holmes i-a interzis, în urma unui proces, fostului său soţ să o mai ducă pe fiica lor la biserica scientologică, care este catalogată drept sectă.

După această interdicţie, Tom s-a îndepărtat de unicul său copil. Liderul Bisericii scientologice, David Miscavige, a reuşit să-l convingă pe actor de faptul că fiica sa este obsedată de o fiinţă cu numele Titan. Fosta sa soţie, Katie Holmes, a renunţat la religia scientologică, apt considerat de sectă drept cel mai mare păcat.

Fiica actriţei a fost declarată în mod automat de membrii sectei drept o fiinţă obsedată, fapt care a contribuit la întreruperea legăturilor dintre Tom şi Suri. Din aceleaşi motive, el nu şi-a felicitat fiica cu ocazia împlinirii vârstei de zece ani.

AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Sursa: Rador

Share Page

Close