30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăMondenProbleme GRAVE pentru celebra Stela Popescu! Vezi ce a patit!

Probleme GRAVE pentru celebra Stela Popescu! Vezi ce a patit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Senatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator...

Salariul minim va creşte la 3.300 de lei brut. Cât va ajunge să fie la 1 ianuarie

Guvernul a agreat să majoreze salariul minim pe economie,...
Stela Popescu a descoperit că a fost jefuită de menajera care a furat şi din casa Mirabelei Dauer, în urmă cu aproape doi ani, actriţa spunând că îi lipsesc mai multe bijuterii şi că incidentul reprezintă pentru ea „o învăţătură de minte”, transmite News.ro

„S-a întâmplat acum doi ani, eu am descoperit abia acum. E cea care a furat-o pe Mirabela. N-am ce să spun decât că eu sunt de vină, pentru că nu trebuie să laşi la vedere lucrurile de preţ. Eu nici n-am controlat măcar”, a declarat Stela Popescu, pentru agenţia de presă News.ro.

Actriţa a spus că, întrucât a descoperit jaful târziu, nu va depune plângere împotriva femeii de serviciu. „E plecată în străinătate de un an de zile. Ce să mai depun plângere? A depus Mirabela şi care a fost rezultatul? Niciunul”, a spus actriţa.

Ea a adăugat că în urma jafului îi lipsesc un inel, o pereche de cercei şi un ceas scump şi că, probabil, femeia de serviciu a furat şi alte obiecte, dar nu a descoperit încă.

„Eu nu dau importanţă la lucrurile astea. Mi-a furat o pereche de cercei foarte scumpi, un inel foarte scump şi un cesuleţ foarte scump. Mă rog, mi-o mai fi furat, numai că nu am mai controlat eu. Am un sac de prostioare de astea luate de la Meli Melo şi printre alea ea a ştiut să fure exact ce trebuia”, a povestit Stela Popescu.

Actriţa a mai spus că nu a încercat să o contacteze pe femeie, care se află în prezent în străinătate. „Cum să o contactez dacă ea e în străinătate? Probabil că fură şi acolo!”, a spus ea.

Pentru a evita în viitor astfel de incidente, Stela Popescu a spus că nu va mai lăsa la vedere lucrurile de preţ şi le va verifica.

Ultimele stiri