Acasă Comentariul zilei ”Multimea care participa la proteste ESTE MANIPULATA de SRI!” – Vezi argumentele!

”Multimea care participa la proteste ESTE MANIPULATA de SRI!” – Vezi argumentele!

Protestele de stradă din România au continuat şi chiar s-au amplificat după demisia Guvernului. Motorul acestor mişcări este, potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, chiar Serviciul Român de Informaţii, care ar urmări să-i ofere lui Iohannis propriul guvern, prin alegeri anticipate.

„Dacă te uiți cu atenție la Site-urile, ziarele și televiziunile Noii Securități, în frunte cu Digi Tv, cea întrecută la rating și de Parprika Tv, dar care are de unde da mii de euro ofițerilor acoperiți, vei descoperi o manipulare a mulțimilor de către SRI pentru a pune presiune pe PSD în următoarele direcții:

1. Să accepte alegeri anticipate, favorabile Partidului Meu, altfel spus PDL-PNL.

2. La o adică dacă așa ceva nu e posibil, dat fiind că parlamentarii își vor apăra privilegiile, să accepte formarea unui Guvern de tehnocrați alcătuit din oamenii ai SRI și din clientela PNL și a lui Klaus Iohannis.


Citeste si:

Piedone SI-A DAT DEMISIA! Strada L-A INFRANT!

Romania IESE IN STRADA! 3000 DE OAMENI in Capitala si numarul lor creste! Alte mii de romani au iesit in marile orase!


Oricum tot ce se întîmplă acum e rodul colaborării dintre SRI și PNL pentru a-i da lui Klaus Iohannis Guvernul Meu, un Guvern alcătuit din mediocrități în genul Favoritei, pe numele ei de buletin Alina Gorghiu. (…)

Se vorbește insistent în Presa SRI de resetarea clasei politice. De ce să nu vorbim însă și de o resetare a Serviciilor secrete ale României? Sunt Noii Securiști – ofițerii din Servicii – altfel decît politicienii români, decît oamenii de afaceri români, decît jurnaliștii români și decît Fetele de pe Șoseaua de centură, care au și ele nevoie de o resetare, ca să pară noi șoferilor turci?”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD e primul pe lista! Iohannis se consulta azi cu partidele pentru a desemna un PREMIER!
Articolul următorPropunere BOMBA a oamenilor din strada: Moise Guran PRIM-MINISTRU!