Acasă ACTUALITATE NASA a facut DESCOPERIREA mileniului pe Marte! Istoria UMANITATII va fi RESCRISA!

NASA a facut DESCOPERIREA mileniului pe Marte! Istoria UMANITATII va fi RESCRISA!

231

Imaginile NASA făcute de robotul explorator Curiosity Rover, i-au făcut pe specialiștii în ufologie să declare că au descoperit potențiale fosile pe Marte, anunță RT. Anticiparea unor posibile semne de viață pe Marte crește, mai ales că misiunea NASA 2020 va include și o vânătoare de fosile de pe planeta Roșie.

Cea mai recentă descoperire a cercetătorilor este o imagine ce pare să arate rămășițele unui urs grizzly. Un prim-plan al unei imagini dintr-un video publicat online a declanșat o discuție dacă obiectul ar putea fi un animal sau o statuie a unei creaturi de pe planetă.

Renumitul vânător de extratereștri Scott C. Waring a declarat că ar putea fi oricare dintre ele, dar că mai degrabă tinde să creadă că în imagine este o fosilă, conform B1.

Următoare generație a Rover-ului este așteptată să ajungă pe Planeta Roșie în 2020. Acesta va transporta un laborator de geologie care va încerca depistarea unor posibile semne de viață sau rămășițe ale unor creaturi decedate, care vor fi trimise pe pământ pentru analize.

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTara saraca parlamentari bogati! Cati bani are tanarul deputat Ghita?
Articolul următorDoua mari banci din Romania au PACALIT minorii si pensionarii! DNA-ul a intrat pe fir!