18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATETara saraca parlamentari bogati! Cati bani are tanarul deputat Ghita?

Tara saraca parlamentari bogati! Cati bani are tanarul deputat Ghita?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Sebastian Ghiță s-a aflat în ultima perioadă în prim plan din cauza războiului cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Deputatul PRU este urmărit penal în mai multe dosare de corupție, ultimul fiind celebrul Ponta-Ghiță-Blair, unde este acuzat de spălare de bani.

Deși i s-a pus sechestru pe mare parte din avere, Ghiță este în continuare un politician foarte bogat, care a reușit să ajungă la nici 40 de ani, milionar în euro.

Așadar, potrivit declarației de avere, depusă în iunie 2016, deputatul deține 3 terenuri în Ploiești și o casă în care locuiește, în același oraș, deținută împreună cu soția sa.

Impresionantă este colecția de CEASURI, în valoare de 900.000 de euro, dar și cele de bijuterii și obiecte de artă care se ridică la peste 16 MILIOANE de euro, anunta bugetul.ro.

Ghiță mai are un cont în bancă în care sunt depozitați 18 MILIOANE de euro, dar și două împrumuturi pe care el le-a acordat altora, în valoare de apoape 100 de MILIOANE de euro.

Pe lângă această avere fabuloasă, deputatul mai încasează și salariul de la Parlamentul României în valoare de 56.060 de lei pe an.

Ultimele stiri