Acasă ACTUALITATE Nelu Tătaru despre realitatea din Sănătate: ”10-15% din minister lucrează, restul sunt...

Nelu Tătaru despre realitatea din Sănătate: ”10-15% din minister lucrează, restul sunt interese proprii”

381

După ce a plecat de la ministerul Sănătății, fostul ministru Nelu Tătaru a declarat, la Realitatea Plus, că mai puțin de unu din cinci subordonați lucrau în interesul public. În plus, el a criticat sistemul de intervenții de urgență.

“Dăm vina pe o grea moștenire, dar celor care trecem prin aceste funcții de decizie, pandemia ne-a arătat un management la pământ, cu feudale din minister. 10-15% din minister lucrează, restul sunt interese proprii.

Când am luat în perioada de urgență managementul spitalelor la Ministerul Sănătății s-a văzut. Ulterior, legal am fost împiedicați să mai preluăm această coordonare, tu ca minister erai legat la mâini să faci o modificare în managementul spitalelor care țin de autoritățile locale.”, a declarat Nelu Tătaru în cadrul emisiunii „Legile puterii” de la RealitateaPlus.

Fostul ministru a vorbit critic despre sistemul de intervenții de urgență, fără a face însă vreo referire la Raed Arafat, cel care-l conduce. 

“Șirul de erori ne arată că sistemul de urgență are niște lacune. Sistemul de intervenție de urgență are nevoie de reformă“, a arătat Tătaru. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos