Nemtii NU MAI FAC FATA! Valuri de VIOLURI si AGRESIUNI SEXUALE in taberele de imigranti!

Un număr tot mai mare de femei și fete tinere din Germania, atât localnice cât și din adăposturile de refugiați sunt violate, agresate sexual și refugiatele chiar forțate să se prostitueze de către solicitanții de azil de sex masculin, conform organizațiilor germane de asistență socială, care au informații la primă mână.Gatestone Institute face bilanțul violurilor ultimelor trei luni comise de imigranții cantonați în adăposturile de refugiați.Multe dintre violuri au loc în adaposturile mixte de gen, acolo unde din cauza lipsei de spațiu, autoritățile germane forțează mii de imigranți sex masculin și feminin să împartă zonele de dormit și toaletele.

Condițiile pentru femei și fete în unele adăposturi sunt atât de periculoase că femeile sunt descrise ca “vânatul sălbatic” în luptă cu musulmanii prădători de sex masculin.
Multe victime se tem de represalii și păstrează tăcerea, spun asistenții sociali.

În același timp, un număr tot mai mare de femei germane în orașe din întreaga țară sunt violate de către solicitanții de azil din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Multe dintre infracțiuni sunt minimalizate de către autoritățile germane și mass-media naționale, aparent pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigrație, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

VIDEO – Dovada INCONTESTABILA ca INVAZIA musulmana in Europa este organizata! IMIGRANTII au un plan pe care-l urmeaza!

Isi arata ADEVARATA fata! Nemtii ii CAZEAZA pe imigrantii sirieni IN FOSTUL LAGAR DE EXTERMINARE de la Dachau!

Ai nostri STAU CU CAPUL PLECAT si tac, presedintele Croatiei a MATURAT PE JOS cu Merkel cand a aflat cati imigranti trebuie sa preia!


La 18 august, o coaliție de patru organizații de asistență socială și grupuri pentru drepturile femeilor a trimis o scrisoare de două pagini pentru liderii partidelor politice în parlamentul regional, în Hesse, un stat în partea central-vestică Germania, avertizându-i de înrăutățirea situației pentru femei și copii în adăposturile de refugiați. Scrisoarea spune:

“Afluxul tot mai mare de refugiați a complicat situația femeilor și fetelor de la centrul de primire în Giessen (HEAE) și filialele sale.

“Practica de a oferi cazare in corturi mari, lipsa de facilități sanitare separate, pe sexe, spații care nu pot fi blocate, lipsa de adăposturi sigure pentru femei și fete – pentru a numi doar câțiva factori spațiali – crește vulnerabilitatea femeilor și a copiilor în HEAE. Această situație se află în mâinile acelor oameni care atribuie femeilor un rol subordonat și tratează femeile care călătoresc singure ca “vânat sălbatic”.

“Consecințele sunt numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un număr tot mai mare de rapoarte de prostituție forțată. Trebuie subliniat:.. Acestea nu sunt cazuri izolate”.

“Femeile raportează că, la fel ca și copiii, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Ca rezultat, multe femei dorm în hainele lor de stradă. Femeile raportează în mod regulat că ele nu folosesc toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și jaf. Chiar și în timpul zilei, simpla trecere prin tabăra este o situație îngrozitoare pentru multe femei.”