Acasă ACTUALITATE VIDEO – Dovada INCONTESTABILA ca INVAZIA musulmana in Europa este organizata! IMIGRANTII...

VIDEO – Dovada INCONTESTABILA ca INVAZIA musulmana in Europa este organizata! IMIGRANTII au un plan pe care-l urmeaza!

Jurnalistii de la Sky News au descoperit ghidul dupa care fiecare imigrant musulman care ajunge in Europa de ghideaza atunci cand pleaca din Siria.

„Iata ce am gasit, este chiar foarte interesant”, arata la camera jurnalistul de la Sky News. Este vorba de un ghid, pierdut de unul dintre refugiati, in care sunt trecute rutele, centrele de primire a imigrantilor si o multime de contacte si numere de telefon utile, scrie aktual24.ro.


Citeste si:

Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi: Invazia MUSULMANA ADEVARATA abia acum incepe in Europa!

VIDEO INCREDIBIL! Imigrantii musulmani PREFERA SA MOARA DE FOAME decat sa manace alimente aduse de CRUCEA ROSIE!


Modul organizat in care vin sutele de mii de imigranti in Eurpa a fost remarcat si de fostul sef al Marelui Stat Major, generalul Constantin Degeratu.

„Greu de imaginat  de ce soldatii americani ar trebui sa moara pentru libertatea Siriei , iar jumatate de milion de barbati buni de lupta ar trebui sa astepte sa fie eliberati de soldati americani sau romani sau britanici. E de neinteles lucrul asta. Identitatea socio-politica a unei natiuni, a unei comunitati, necesita clar o atitudine de pastrare a ei, adica o lupta pentru ea. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie eliberata Siria de ‘Statul Islamic’ de catre americani, iar acesti barbati sirieni – inteleg refugiul femeilor si copiilor – apti de lupta, bine educati, nu se organizeaza in Turcia, in Romania, in Bulgaria, nu cer arme, nu fac un guvern in exil si nu se duc acasa sa-si elibereze tara. Asta ar fi logica lucrurilor, daca ar fi natural exodul. Nu este natural, este organizat bine, ca o diversiune, pentru a acoperi aceste miscari strategice expansioniste ale Rusiei!”, a declarat generalul, duminica, Constantin Degeratu la Digi24.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentViitorul presedinte al PSD s-a facut de ras, de fata cu toata presa! Avea o gaura!
Articolul următorBanii NU ADUC fericirea! Iubita lui Jim Carrey S-A SINUCIS, la doar 28 de ani!