Acasă ACTUALITATE VIDEO – S-au INJUNGHIAT din priviri! Ce nu s-a vazut la TV...

VIDEO – S-au INJUNGHIAT din priviri! Ce nu s-a vazut la TV la intalnirea lui Obama cu Putin!

28

Luni, in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, Vladimir Putin si Barack Obama s-au aflat fata in fata timp de o ora si jumatate, intr-o discutie privata ce pare ca nu a schimbat nimic in ceea ce priveste diferentele majore dintre cei doi.

Politico.com noteaza ca „Barack Obama si Vladimir Putin nu sunt doar rivali geostrategici. Sunt doi tipi care pur si simplu nu se plac unul pe celalalt”.

Un oficial american citat de New York Times a declarat ca cei doi au avut o discutie „practica”, impartind timpul intre Ucraina si Siria. Vladimir Putin a caracterizat intalnirea ca fiind „practica si deschisa”.

Liderul de la Kremlin a incercat sa distraga atentia dinspre violentele din Ucraina spre luptele din Siria, iar unii experti considera ca Putin a dominat scena, scrie hotnews.ro.


Citeste si:

Decizia luata de Merkel si Obama care l-a infuriat pe PUTIN!

Hackerii RUSI au spart adresa de MAIL a lui OBAMA!


„Putin a avut cateva zile excelente in termeni de relatii publice” a declarat Michael McFaul, primul ambasador de la Moscova in mandatul lui Barack Obama. „Toata lumea a vrut sa asculte ce urma sa spuna Putin luni si cu totii vorbim despre Siria.”

Inainte de discursuri, cei doi lideri s-au aflat la aceeasi masa, pentru a sustine un toast, iar cei din jur au caracterizat momentul ca fiind „tensionat”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos