Acasă ACTUALITATE Nemultumiti de salariile mici, politistii NU mai dau amenzi, ci doar avertismente!

Nemultumiti de salariile mici, politistii NU mai dau amenzi, ci doar avertismente!

Sindicatul Europol a anunțat încă din 1 decembrie că polițiștilor din toată țara li s-a recomandat – ca o primă formă de protest – să nu mai dea amenzi, ci numai „AVERTISMENT”, în speranța că noul guvern va decide să instituie Legea Salarizării nr. 153/2017, care trebuia să intre în vigoare de la 1 ianuarie, 2022.

„Am început prima formă a protestului anunțat, respectiv aplicarea avertismentelor. Pentru a face dovada participării colegilor noștri la calendarul de proteste asumat, așteptăm să ne trimiteți în continuare avertismentele pe care le primiți pentru a le posta pe pagina noastră”, le-a transmis Sindicatul Europol, polițiștilor din toată țara, prin intermediul rețelei facebook.

„(…) Este primul semnal că ne putem face auziți și că putem determina guvernanții să aplice Legea salarizării 153/2017 de la 01 ianuarie 2022”, arată liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

Pe pagina de facebook a Sindicatului au fost postate câteva avertismente, ca dovadă că polițiștii își mențin protestul, conform recomandării Europol.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPentru a vaccina romanii, medicii incep sa mearga din biserica in biserica!
Articolul următorCreștinii ortodocși îl sărbătoresc luni pe Sfântul Nicolae. Ce se spune din bătrâni despre noaptea de 5 spre 6 decembrie