13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiNetanyahu: „Fiecare membru Hamas este un om mort”. Ministrul israelian al Apararii:...

Netanyahu: „Fiecare membru Hamas este un om mort”. Ministrul israelian al Apararii: „Gaza nu va mai fi ce a fost. Vom elimina totul”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Situatia din Fasia Gaza si Israel este departe de a se fi linistit, iar autoritatile israeliene fac amenintari radicale. Atat primul ministru Benjamin Netanyahu cat si ministrul Apararii, Yoav Gallant, spun ca Gaza nu va mai fi ce a fost, iar fiecare membru Hamas este un om mort!

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat miercuri seara ca „fiecare membru Hamas este „un om mort”. Declaratia a fost facuta dupa prima intrunire a guvernului de urgenta creat de Netanyahu impreuna cu liderul opozitiei israeliene, Benny Gantz, informeaza BBC.

Yoav Gallant, ministrul israelian al Apararii: „Gaza nu va mai fi ce a fost. Vom elimina totul. Daca nu va dura o zi, va dura o saptamana, va dura saptamani sau chiar luni, vom ajunge in toate locurile. Nu se poate ca fratii nostri, copiii nostri, parintii nostri sa fie ucisi si noi sa nu reactionam, pentru ca suntem un stat. Hamas a vrut o schimbare in Gaza, dar situatia se va schimba la 180 de grade fata de ce au crezut ei. Vor regreta amarnic”.

Pana la ofensiva terestra care pare iminenta, aviatia israeliana bombardeaza fara incetare in Gaza

Ultimele stiri