12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMondenNici TOTI BANII din lume nu te pot vindeca de CANCER! Doliu...

Nici TOTI BANII din lume nu te pot vindeca de CANCER! Doliu in familia unei VEDETE MONDIALE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Test de sânge pentru diagnosticarea precoce a cancerului colorectal

A fost dezvoltat un test de sânge pentru diagnosticarea...

Un mort si zece raniti dupa ce au mancat la un restaurant din Franta

Tragedie uriașă în Franța! O femeie a murit după...

Soția cântărețului Tom Jones a murit după „o luptă scurtă dar aprigă” cu cancerul. Cei doi erau căsătoriți de 59 de ani. Melinda Rose Woodward a decedat la vârsta de 75 de ani, potrivit independent.co.uk.

Melinda Rose Woodward, cunoscută drept Linda, a murit în spitalul din Los Angeles duminică dimineață, înconjurată de soț și de cei dragi, potrivit unei declarații. „Sir Tom Jones și familia au cerut să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă.” Recent, cântărețul și-a anulat o serie de concerte din turneul internațional pe care trebuia să le susțină în Japonia, Emiratele Arabe Unite, Thailanda și Coreea de Sud, datorită unei „boli grave în familia lui”.
Tom Jones și Mekinda s-au căsătorit în 1957 când amândoi aveau 16 ani și au împreună un băiat, Mark. Într-un interviu acordat pentru „Sunday Times”, cântărețul a declarat despre soția sa că „este cel mai important lucru din viața mea, este dragostea vieții mele.” Tom Jones a vândut peste o sută de milioane de discuri în întreaga sa carieră și printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum „Delilah”, „What’s New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home”, „She’s a Lady” şi „Sex Bomb” . În 2006 regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îl numește într-o ceremonie Sir Tom Jones, acordându-i totodată și titlul de cavaler, spune Digi 24.

Ultimele stiri