Acasă Economie Nimeni n-a facut asta in Romania! Premierul Citu anunta o schimbare radicala...

Nimeni n-a facut asta in Romania! Premierul Citu anunta o schimbare radicala in cheltuirea banului public

222

Premierul Florin Cîţu a anunţat că este în pregătire bugetul pentru acest an, iar companiile de stat care au pierderi vor primi resurse de la buget doar în baza unui plan de restructurare sau reformă. Şeful Executivului a adăugat că fiecare plan de restructurare pe care îl va dispune va fi monitorizat şi judecat în Guvern. 

”A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate priorităţile din programul de guvernare vor avea finanţare. În acelaşi timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar  în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor: fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat şi judecat în Guvern”, a scris Florin Cîţu luni pe Facebook.  

Prim-ministrul a mai spus că va solicita miniştrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare a acestor reforme. 

„Voi cere miniştrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructurare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiţi de mine la evaluarea miniştrilor”, a completat Cîţu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos