Acasă Monden Nimeni nu mai vrea s-o vada pe Andreea Esca!

Nimeni nu mai vrea s-o vada pe Andreea Esca!

Ratingul facut Andreea Esca la pupitrul stirilor este din ce in ce mai scazut si tot mai multe voci o vor plecata de la televizor.

Acum doua saptamani, Andreea Esca a lipsit de la pupitrul stirilor de seara ale ProTV mai multe zile. O parte pentru ca a transmis diverse povesti de pe Croazeta, direct de la Cannes. Ei bine, in acea perioada s-a confirmat faptul ca aceleasi stiri, de la aceeasi ora, dar cand la pupitru se afla Oana Andoni, au un rating mai mare. Altfel spus, Oana Andoni reuseste sa o surclaseze pe Esca in rating. Acum, insa, si stirile de la ora 22.30, cu Amalia Enache si Ciprian Leonte la pupitru, bat ratingul Escai.  “Stirile Pro TV de la ora 22.30 au fost mai urmarite decat Stirile Pro TV de la ora 19.00”, scriu siteurile de specialitate.

Amalia Enache si Leonte Andreea Esca, in cadere libera

“Astfel, jurnalul prezentat de Amalia Enache si Cristian Leonte a inregistrat 676.000 de telespectatori, realizand un rating de 6,7%, fiind pe primul loc in topul celor mai urmarite jurnale de stiri din Romania. Pe locul 2 se situeaza Stirile Pro TV de la ora 19.00 cu Andreea Esca, cu 634.000 de telespectatori si un rating de 6,3%. Pe urmatoarele locuri se situeaza Observator 19 de la Antena 1, Stirile Pro TV de la 17 si Stirile Pro TV de la 7”.

Sursa: stiripesurse.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMotivele pentru care un pahar de apa calda pe stomacul gol este sanatate curata!
Articolul următorIon Tiriac tocmai s-a mai imbogatit cu SUTE DE MILIOANE DE EURO!