Acasă Monden Pavel Stratan si familia lui, OBLIGATI sa plece din Romania!

Pavel Stratan si familia lui, OBLIGATI sa plece din Romania!

59

Pavel Stratan si-a luat toata familia si plecat din Romania, stabilindu-se in Chisinau. Se pare ca problemele financiare l-au obligat sa ia aceasta decizie, cantaretul nemaiavand succes pe piata muzicala.

În urmă cu şase ani, când lucrurile nu prea mai mergeau pe plan artistic pentru el şi fiica lui, solistul basarabean a fost nevoit să se reîntoarcă împreună cu familia sa în oraşul lor de baştină, Chişinău, pentru o lungă perioadă.

Stratan şi-a motivat alegerea atunci, spunând că a venit vremea ca fiica sa, Cleopatra, să uite o perioadă că este vedetă a scenei muzicale şi să-şi continue şcoala, ca orice tânăr normal, într-un mediu mai liniştit.

După grădiniţă şi primele clase primare absolvite de Cleopatra în capitala moldoveană, dar şi după venirea pe lume a fiului său, Cezar, Pavel Stratan a ales să restabilească domiciliul familiei la Bucureşti (2011).

Casele de discuri nu i-au vrut şi fiul

De această dată nu în centru, ci într- o vilă din Pipera, unde Cleopatra (12 ani), fostul copil teribil al showbizului, cea care a reuşit să-şi adjudece nu mai puţin de şase recorduri mondiale, a primit o bursă la o şcoală particulară.

Concertele din ce în ce mai rare ale sale şi ale fiicei sale, dar şi lipsa de interes a caselor de discuri pentru proiectul muzical în care Stratan îşi pusese speranţele – promovarea fiului său de numai cinci ani, l-au determinat să se retragă acasă, la Chişinău, şi să aştepte vremuri mai bune.

Vedeta de altădată a zilelor de 1 iunie, sărbătorite prin concerte “sold out” la Sala Palatului ori în mari pieţe centrale, Cleopatra Stratan a cântat anul acesta, de Ziua Internaţională a Copilului, la o biserică romano-catolică din Orşova. Deşi mărunte, pentru aceste contracte, familia Stratan va face naveta de acum înainte.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGermania: Rusia va ATACA Ucraina prin Transnistria!
Articolul următorO prezentatoare de la Antene NU S-A MAI PUTUT OPRI! Echipa i-a taiat transmisia!