Acasă Stirea zilei Nou album Depeche Mode

Nou album Depeche Mode

25

depeche-mode-leadCel mai nou album Depeche Mode, al 13-lea material discografic de studio al trupei, va avea titlul „Delta Machine” si va fi lansat pe 26 martie, cu doua luni inainte ca britanicii sa porneasca in turneul european in care este inclusa si Romania, potrivit site-ului oficial al formatiei.

Cel mai nou album semnat Depeche Mode va fi lansat la nivel mondial de Columbia Records.

Albumul, inregistrat anul trecut in studiouri din Santa Barbara, California si New York City, a fost produs de Ben Hillier si mixat de Flood.

Primul single de pe acest album, „Heaven”, a fost deja lansat, iar videoclipul acestuia va fi disponibil de la 1 februarie.

Albumul „Delta Machine” va fi lansat atat in format standard, pe CD, cat si in editie de lux, care va avea patru piese in plus si va fi insotita de un album de 28 de pagini ce include si fotografii realizate de Anton Corbijn.

Lista pieselor de pe editia standard este compusa din „Welcome To My World”, „Angel”, „Heaven”, „Secret To The End”, „My Little Universe”, „Slow”, „Broken”, „The Child Inside”, „Soft”, „Touch/Raw Nerve”, „Should Be Higher”, „Alone”, „Soothe My Soul”, „Goodbye”.

Intr-o conferinta care a avut loc in toamna anului trecut, Martin Gore – chitarist, clapar si compozitor al trupei – a precizat ca albumul va cuprinde cele mai bune piese produse vreodata de formatie, iar noul sound va fi foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum „Violator” si „Songs of Faith and Devotion”.

La randul lui, Dave Gahan, liderul trupei, a declarat ca „albumul are un simt foarte organic si direct; nu contine piese blues, dar este cu siguranta un album sentimental”.

Dupa lansarea albumului, Depeche Mode va pleca intr-un turneu de promovare, care va debuta cu un concert pe 7 mai, la Tel Aviv, urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.

Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi, incepand de la 135 de lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos