Acasă ACTUALITATE Noul prefect al Bucurestiului: „Vom oferi solutii, nu scuze si justificari!”

Noul prefect al Bucurestiului: „Vom oferi solutii, nu scuze si justificari!”

141

Traian Berbeceanu a depus, vineri, juramantul in calitate de prefect al Capitalei. La ceremonie a participat si primarul ales Nicusor Dan.

„Am incredere ca Traian Berbeceanu isi va face datoria la cel mai inalt nivel. Il cunosc, am colaborat la un nivel deosebit. Este un profesionist, un om dedicat, un patriot care isi iubeste tara, un om care este duspus la orice sacrificiu pentru compatriotii sai”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

„Este o problema de legalitate la nivelul primariilor din Bucuresti care treneaza de mult timp. Este o problema la nivelul unor institutii aflate in subordonare, ma refer la Directia de Mediu, la Directia de Cultura. Bucurestiul are o problema de siguranta publica, sunteti persoana potrivita pentru a gestiona aceasta problema”, a spus Nicusor Dan.

„Numirea ma onoreaza, ma responsabilizeaza si ma provoaca. Vom face fata provocarilor din aceste vremuri, ii asiguram pe cetatenii din Bucuresti ca le vom oferi solutii, si nu scuze si justificari”, a declarat Berbeceanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos