Acasă Bucuresti ”Nu te vom uita NICIODATA, Dulaule!” – Politistul accidentat de soferul turc...

”Nu te vom uita NICIODATA, Dulaule!” – Politistul accidentat de soferul turc beat a MURIT!

7198

Poliţistul care a fost accidentat de şoferul turc Atash Abdullah, în noaptea de duminică, 2 august, a DECEDAT la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, scrie realitatea.net.

Poliţistul urma să fie transportat pentru tratament de specialitate la o clinică din Israel, atunci când starea sa de sănătate ar fi permis acest lucru. Soferul turc va fi acuzat de omor calificat şi riscă pedeapsa cu închisoare PE VIAŢĂ.

Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost avansat post-mortem la gradul de sub-inspector. Iulian Surugiu, preşedintele Sidicatului Poliţiştilor, a declarat pentru Realitatea TV că Gheorghe Ionescu trebuia să plece sâmbătă în Israel, acolo unde urma să fie supus unui tratament de specialitate ce i-ar fi putut salva viaţa.

Citeste si:

Fara indoiala, el este cel mai iubit politist din Romania: ”Radeam in masina cu lacrimi, cand s-a deschis portiera si am auzit-o pe Monica razand la fel!”

Politist ranit grav de un sofer din Bucuresti dupa ce a fost tarat 500 de metri dupa masina!


Redăm mai jos comunicatul remis de colegii poliţistului care a decedat în această dimineaţă:

EROUL NOSTRU…

Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, subinspector de poliţie p.m. GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne.

Dumnezeu să te odihnească în pace,“DULĂULE”!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos