29.6 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATENumai cine nu vrea sa vada nu vede: PSD-ALDE pune la cale...

Numai cine nu vrea sa vada nu vede: PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Berceanu: PNL poate avea soarta PNTCD! Scenariu sau realitate?

Liberalul Radu Berceanu, fost vicepresedinte al PDL si ministru...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Fara a pune in aplicare programul de guvernare promis in campania electorala, fara a fi reusit sa-si rezolve problemele penale personale, liderii coalitiei de guvernare mai au o singura scapare din situatia in care se afla: suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, presedintele PNL spune ca numai cine nu vrea sa vada nu vede semnalele prin care se pregateste majoritatea parlamentara de suspenadarea lui Klaus Iohannis pentru a putea avea puterea autoritara in Romania.

„Avem semnale din ce in ce mai serioase ca, din dorinta disperata de a-i salva pe Dragnea, pe Tariceanu si pe altii lideri PSD de consecintele faptelor lor, majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de catre mana stanga a lui Dragnea, domnul Tariceanu, astfel incat sa dea o lovitura impotriva justitiei, care nu le-a iesit nici prin Ordonanta 13, nici prin pachetul de legi pe care a batut toba ministrul Justitiei, Toader. Teama noastra este ca aceste conduceri toxice care isi imping partidele si parlamentarii spre nicaieri si care duc Romania spre un dezastru nu le mai pasa de imaginea externa a Romaniei, de democratia din Romania, de tot ceea ce inseamna bunul simt si normalitatea si sunt in stare de orice ca sa forteze procedurile care sa le permita sa schimbe din functie procurorii sefi si sa-si promulge modificarile la legile Justitiei”, a spus Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

Solicitat sa precizeze care sunt semnalele primite, Orban a raspuns: „Numai cine nu vrea sa le vada nu le vede. Nu ca a afirmat Plesoianu, rezolutia PSD, toate atitudinile care construiesc o motivatie pentru un astfel de demers”.

El a aratat ca liberalii le solicita celor din majoritatea parlamentara sa renunte la orice demers care ar putea sa afecteze imaginea, democratia si independenta justitiei din Romania.

„Disperarea lui Dragnea si a lui Tariceanu a atins puncte critice si sunt in stare de orice aproape nu le mai pasa de mersul firesc si normal al democratiei din Romania. PNL ii avertizeaza pe acesti lideri rupti de realitate sa se potoleasca si sa renunte la orice fel de demers care sa afecteze imaginea Romaniei, democratia din Romania si sa afecteze independenta justitiei”, a afirmat Ludovic Orban.

sursa: Agerpres

Ultimele stiri