10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATENumai in Rusia: Un colonel in armata lui Putin s-a ”sinucis” impuscandu-se...

Numai in Rusia: Un colonel in armata lui Putin s-a ”sinucis” impuscandu-se de 5 ori!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Un colonel rus care a fost unul din responsabilii cu mobilizarea ordonată de Vladimir Putin a fost găsit împușcat mortal în biroul său, în circumstanțe misterioase.

Colonelul Vadim Boyko, de 44 de ani, a fost găsit mort în biroul său de la Școala Navală Superioară Makarov Pacific din Vladivostok, unde era comandant adjunct. Boyko ar fi ajuns la serviciu la ora la care mergea de obicei și s-a dus în biroul lui, de unde s-au auzit la scurt timp mai multe focuri de armă.

Un ofițer i-a găsit apoi cadavrul. Deși, Vadim Boyko avea „răni multiple produse de gloanțe”, autoritățile au spus că a fost sinucidere, potrivit Meduza.

Publicația rusă BAZA a spus că, totuși, se desfășoară o investigație cu privire la împrejurările morții lui Boyko. Aceeași sursă spune că lângă cadavru s-au găsit cinci tuburi de gloanțe, dar și patru pistoale Makarov.

Anchetatorii trebuie să stabilească cum s-a sinucis colonelul împușcându-se de cinci ori în piept. Boyko a fost unul din responsabilii cu mobilizarea care se desfășoară în prezent în Rusia.

Ultimele stiri