Acasă ACTUALITATE Numai in Rusia: Un colonel in armata lui Putin s-a ”sinucis” impuscandu-se...

Numai in Rusia: Un colonel in armata lui Putin s-a ”sinucis” impuscandu-se de 5 ori!

347

Un colonel rus care a fost unul din responsabilii cu mobilizarea ordonată de Vladimir Putin a fost găsit împușcat mortal în biroul său, în circumstanțe misterioase.

Colonelul Vadim Boyko, de 44 de ani, a fost găsit mort în biroul său de la Școala Navală Superioară Makarov Pacific din Vladivostok, unde era comandant adjunct. Boyko ar fi ajuns la serviciu la ora la care mergea de obicei și s-a dus în biroul lui, de unde s-au auzit la scurt timp mai multe focuri de armă.

Un ofițer i-a găsit apoi cadavrul. Deși, Vadim Boyko avea „răni multiple produse de gloanțe”, autoritățile au spus că a fost sinucidere, potrivit Meduza.

Publicația rusă BAZA a spus că, totuși, se desfășoară o investigație cu privire la împrejurările morții lui Boyko. Aceeași sursă spune că lângă cadavru s-au găsit cinci tuburi de gloanțe, dar și patru pistoale Makarov.

Anchetatorii trebuie să stabilească cum s-a sinucis colonelul împușcându-se de cinci ori în piept. Boyko a fost unul din responsabilii cu mobilizarea care se desfășoară în prezent în Rusia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos