Acasă ACTUALITATE Nunta sau pomana? Liderul AUR, George Simion, face apel la oameni sa-l...

Nunta sau pomana? Liderul AUR, George Simion, face apel la oameni sa-l ajute cu sute de kilograme de rosii, gogosari si alte alimente

487

Deputatul George Simion, președintele AUR, cere ajutorul fanilor de pe Facebook pentru a găsi legume românilor necesare la propria petrecere de nuntă.

„Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români”, scrie Simion pe Facebook.

Ulterior, liderul AUR a revenit în comentarii cu lista completă a legumelor necesare:

„Îmi trebuie:

– 300 kg ardei gras rosu
– 300 kg ardei gras verde
– 300 kg ardei gras galben
– ciuperci champinions mici 250 kg
– dovlecel 200 kg
– 200 kg ceapa roșie
– 250 kg ceapa galbena
– pătrunjel 50 kg
– marar 30 kg
– roșii 100 kg
– morcovi 250 kg”

Simion nu are probleme doar cu legumele. Deputatul riscă să rămână și fără cele 2000 de kg de brânză promise de Gigi Becali. Becali a aflat despre declarațiile lui George Simion, președintele AUR, la adresa echipei FCSB. În decembrie 2020, liderul AUR acorda un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care acuza că „Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”.

„Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta e. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza. O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

42 de prechi de nași îl vor cununa pe Simion. Președintele AUR, George Simion, a stabilit și reguli pentru nuntași. Toți trebuie să poarte brățări și să fie îmbrăcați în ie. Persoanele care doresc să participe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment. Brățările sunt de culoare galbenă și au trecut pe ele numele mirilor. Vă amintim că întregul eveniment a fost achitat din donații. Nunta lor va avea loc pe data de 27 august și va fi transmisă live pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos