11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATETransporturiO aeronava Tarom la un pas de accident la aterizarea pe aerportul...

O aeronava Tarom la un pas de accident la aterizarea pe aerportul Liszt Ferenc din Budapesta

in:

Stiri pe acelasi subiect

O aeronava Tarom a facut pana in timp ce ateriza la Budapesta pe Aeroportul International Liszt Ferenc. Potrivit oficialilor airportal.hu, una dintre pistele aeroportului a fost inchisa pana la ora 22.00, ca urmare a incidentului, scrie ziare.com. Compania Tarom a trimis alt avion pentru a prelua pasagerii cursei Budapesta – Bucuresti.

Aeronava ATR 72-600 cu numarul de inmatriculare YR-ATL, care opera zborul RO 237 al companiei Romanian Airlines, a sosit pe Aeroportul International Liszt Ferenc din Budapesta duminica, la ora 18:21, arata g4media.ro.
Potrivit informatiilor furnizate de oficialii maghiari, anvelopa stanga a trenului principal de aterizare al aeronavei a suferit o pana in timpul sau dupa aterizare pe aeroportul din Budapesta. In urma incidentului, pista respectiva a fost inchisa, iar la aeronava au fost chemati si pompierii instalatiilor aeroportului si serviciile competente.

Aeronava implicata in incident este una de tip ATR 72-600 YR-ATL si, conform flightradar, ar fi efectuat patru curse numai duminica. Trei dintre ele pe ruta Bucuresti-Iasi si aceasta, catre Budapesta.

Ultimele stiri