Acasă Bucuresti O avocata din Bucuresti si-a aruncat COPILUL de la etajul 8, apoi...

O avocata din Bucuresti si-a aruncat COPILUL de la etajul 8, apoi S-A SINUCIS!

41

O femeie de doar 35 de ani din Bucuresti, avocat de meserie, si-a aruncat copilul de numai cinci ani de la etajul opt al blocului unde locuia, apoi s-a sinucis.

Eugenia Constantin, în vârstă de 35 de ani, era avocat în Baroul Bucureşti şi avea biroul în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa şi cu fiul său în vârstă de cinci ani şi de la balconul căruia s-a aruncat.

Conform anchetatorilor, femeia suferea de depresie de mai multă vreme, ca urmare a unor certuri cu mama sa, care ar fi refuzat să-l accepte pe tatăl copilului. De altfel, ea s-ar fi aflat sub tratament pentru depresie.

În haina femeii, anchetatorii au găsit un bilet de adio, în care aceasta a scris că îi pare rău şi îşi cere iertare.

Eugenia Constantin era avocat în Baroul Bucureşti din martie 2005 şi era specializată în drept comercial, drept civil, drept penal şi dreptul familiei.

Vineri după-amiază, în locul în care s-a produs tragedia vecinii, dar şi trecătorii au aprins lumânări şi au adus crizanteme.

„Este păcat să-ţi iei viaţa, dar să omori un copil care nu a trăit decât câţiva anişori…”, a spus un bărbat care s-a oprit să aprindă o lumânare.


Citeste si:

VIDEO – Un cunoscut om de afaceri din Pitesti S-A SINUCIS dupa un control ANAF!

S-a SINUCIS! Era omul care a construit Transalpina Ski Resort si mana dreapta a Elenei Udrea!


O vecină spune că o cunoştea pe avocată de când avea mai puţin de patru ani, din momentul în care familia Constantin s-a mutat în apartamentul din Calea Călăraşi. Femeia în vârstă de 60 de ani crede că depresia severă a avocatei a început după ce tatăl acesteia a fost răpus de cancer.

Potrivit vecinei, Eugenia Constantin era o femeie „plină de viaţă şi cu frica lui Dumnezeu”, însă după pierderea tatălui, pe care „îl diviniza”, ar fi devenit o persoană posomorâtă tot timpul şi închisă în sine.

Pe de altă parte, femeia contestă că avocata ar fi avut o relaţie dificilă cu mama sa. Ea spune că Eugenia Constantin ar fi fost „terorizată” de iubitul ei, care era şi tatăl copilului, un băieţel de 5 ani pe nume Rareş. Iubitul ar fi vizitat-o uneori în stare de ebrietate, potrivit vecinei.

O altă vecină spune că iubitul femeii nu ar fi avut un loc de muncă şi ar fi început să consume alcool după ce i-a murit tatăl. Ea mai spune că bărbatul îşi vizita foarte des copilul, dar femeile nu îl primeau în casă, ci îl scoteau pe băieţel pe holul blocului pentru a-şi vedea tatăl.

O altă vecină a Eugeniei spune că ea i-a deschis uşa de la intrarea în bloc tatălui băieţelului, care a venit în vizită joi, în jurul orei 14:00.

La un interval de câteva minute după ce i-a deschis uşa, femeia a ieşit să-şi scoată pisica la plimbare şi atunci l-a revăzut din nou pe bărbat care i-a spus că pleacă pentru că a sunat la uşă şi nimeni nu i-a răspuns.

Femeia spune că tatăl băiatului a revenit în jurul orei 18:00 şi s-a dus cu copilul de mână în parc. Ea îl descrie pe bărbat ca fiind foarte atent şi iubitor cu copilul.

O altă vecină, de la etajul şapte, povesteşte că, în momentul în care avocata şi copilul s-au aruncat de la balcon, trupul acestora s-au lovit de geamul locuinţei sale. L-a întrebat pe soţul său ce s-a întâmplat şi acesta i-a spus că cineva s-a aruncat de la etaj. Vecinii au ieşit pe hol şi în scurt timp a ieşit şi Aneta, mama avocatei. Văzându-l pe soţul femeii de la etajul 7, aceasta l-a întrebat ce s-a întâmplat. Bărbatul i-a spus că cineva s-a aruncat de la etaj, moment în care femeia s-a întrebat retoric „Doar n-o fi Eugenia mea”.

Mama Eugeniei a mers apoi în apartament să-şi caute fiica şi văzând că lipseşte aceasta a constatat că s-a sinucis aruncându-se de la balcon cu băieţelul său de cinci ani.

Aceeaşi vecină de la etajul 7 spune că Eugenia s-ar fi aruncat strângând copilul în braţe întrucât atunci când a ajuns la sol trupurile erau foarte apropiate şi femeia ţinea mâna pe spatele băieţelului.

Vecinii mai spun că mama avocatei ar lucra la Banca Naţională, mai exact la imprimeria băncii, şi că ar urma să se pensioneze la sfârşitul anului.

La locuinţa femeii au ajuns, vineri după-amiază, şi fostul iubit al avocatei şi mama acestuia, care a spus că fiul ei nu era acceptat de către mama avocatei. ”Nu îl primea pe băiat acasă să trăiască cu nevastă-sa. Voia să o mărite cu altul cu bani”, a spus mama fostului iubit al avocatei.

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, de o persoană care trecea prin acea zonă şi a spus că lângă un bloc sunt o femeie şi copilul ei, ambii fiind decedaţi.

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o femeie de 35 de ani şi de băiatul acesteia, în vârstă de cinci ani, care locuiau într-un apartament din acel bloc.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că femeia ar fi fost într-o stare de depresie, după o ceartă în familie.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, în condiţiile în care încadrarea faptei este crimă, urmată de sinucidere.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos