Acasă Stiri locale S-a SINUCIS! Era omul care a construit Transalpina Ski Resort si mana...

S-a SINUCIS! Era omul care a construit Transalpina Ski Resort si mana dreapta a Elenei Udrea!

Arhitectul pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului – Transalpina Ski Restort, Mihai Pradatu, şi-a pus capăt zilelor la varsta de 56 de ani, din cauza problemelor cu legea. De curand acesta fusese chemat la DNA.

Mihai Prădatu s-a spânzurat în apartamentul său de pe strada Doctor Hacman, din municipiul Râmnicu Vâlcea, poliţia fiind anunţată de sinucidere în jurul orei 17.30. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi cadrele medicale ale Ambulanţei Vâlcea, însă, din păcate, arhitectul era deja mort şi nu au mai putut face nimic pentru el, scrie voceavalcii.ro.


 

Citeste si:

DNA a deschis UN NOU DOSAR Transalpina. Nume grele pe lista!

Au FURAT 388 de milioane din asfaltarea TRANSALPINEI! Vosganian si Orban, principalii acuzati!


Corpul neînsufleţit al arhitectului Mihai Prădatu a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru efectuarea necropsiei.

Din câte se pare, Mihai Prădatu era implicat în ceva probleme penale, el fiind chemat să dea declaraţii la DNA după ce a cumpărat un teren la Obârşia Lotrului de la controversatul om de afaceri Gicuţu Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat de prima instanţă pentru modul ilegal de dobândire şi vânzare a terenurilor respective.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAU MUTILAT-O! S-a dus să-și faca sprancene mai groase si au desfigurat-o!
Articolul următorTRAGEDIE in Constanta! Un sofer beat a intrat cu viteza intr-un grup de oameni! A facut CARNAGIU!