Acasă Stiri locale Prostituata care se afla in cabina TIR-ului care a produs carnagiul pe...

Prostituata care se afla in cabina TIR-ului care a produs carnagiul pe Valea Oltului a povestit tot!

714

Autoritatile au gasit-o pe prostituata care se afla in cabina TIR-ului care a provocat luni un adevarat carnagiu pe Valea Oltului, doi oameni murind pe loc si alti trei fiind raniti.

O tragedie a avut loc, luni seară, pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată. Bărbatul a intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Cele trei autoturisme au fost împrăştiate pe şosea ca popicele. Potrivit România TV, doi pasageri au fost aruncaţi din maşini în urma impactului. Autocisterna s-a oprit într-un TIR din coloană. Zgomotul infernal a scos oamenii din casă. Martorii spun ca in momentul accidentului, şoferul TIR-ului era ocupat cu o prostitiuata luată la ocazie.

Mărturia prostituatei este esenţială în dosar, asta după ce şoferul a declarat că frâna n-a mai funcţionat. Martorii spun însă că bărbatul a pierdut controlul volanului perntru că a fost distras de prostituată.

Femeia a fost găsită după două zile şi dusă la poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat în timpul accidentului. Ea a spus oamenilor legii că în accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a încercat să o dezbrace.

Mai multe ambulanţe i-au preluat pe răniţi. Traficul în zonă a fost dat peste cap mai bine de o oră. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat pentru ucidere din culpă, iar prostituata a fost căutată două zile de oamenii legii. Vâlcenii care locuiesc în zonă spun că tânăra s-a facut nevazută la scurt timp după producerea accidentului, pe o uliţă din apropiere.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos