Acasă ACTUALITATE ”O baie de sange!” – Un delfin a sarit in barca unei...

”O baie de sange!” – Un delfin a sarit in barca unei familii!

28

O familie din statul american California s-a trezit cu un delfin care a sarit exact in barca lor. Urmarile au fost horror, scrie realitatea.net.

Cei doi soţi, Chrissie şi Dirk Frickman, împreună cu fiul lor de 12 ani şi fiica de 16, petrecuseră o zi împreună, pentru a sărbători atât Ziua Tatălui cât şi aniversarea de 18 ani a căsătoriei. Se apropiau de port atunci când pe lângă vasul acestora au început să înoate mai mulţi delfini.

Familia a fost încântată, urmărind salturile prin apă ale delfinilor, fără să îşi închipuie că va urma o dramă. Unul dintre delfini a făcut un salt spectaculos, dar atât de înalt încât a lovit o margine a bărcii, aterizând în interiorul acesteia. Delfinul de 150 de kg s-a tăiat la coadă şi a căzut peste Chrissie Frickman, zdrobindu-i ambele glezne.


Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL: American salvat dupa ce a plutit, in deriva, 66 de zile in ocean!

Top ZECE mituri despre animale


„Mi-a lovit soţia şi a pocnit-o pe fiica mea”, îşi aminteşte Dirk Frickman, care a reuşit să o scoată pe soţia sa de sub delfin. „Era o baie de sânge”, mai spune bărbatul despre cum arăta barca, conform Daily Mail.

Bărbatul a reacţionat prompt şi a îndreptat rapid barca către port, anunţând că are o urgenţă. Soţia sa avea fracturi la ambele glezne, iar delfinul avea mai multe tăieturi superficiale, dar a fost ajutat să ajungă înapoi în apă, unde a început să înoate fără a părea că are probleme.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos