Acasă Divertisment O celebra cantareata de la noi a sunat la 112 sa anunte...

O celebra cantareata de la noi a sunat la 112 sa anunte ca e rapita. O furase Bachus!

Aparent, nicio amendă și nicio campanie nu reușesc să dezvețe românii de obiceiul prost de a suna la 112 și a face reclamații false.

Întreaga țară s-a revoltat împotriva polițiștilor de la Caracal, atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a reclamat că este răpită și a fost violată, însă a fost tratată cu indiferență de autoriți, nefiind găsită înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă. Însă, se pare că românii nu au învățat nimic din drama fetei, iar apelurile la 112 sunt folosite de post de distracție, nu doar de adolescenți sau de oameni lipsiți de educație.

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat la 112, în această noapte, și a reclamat că este răpită. Oamenii legii au ajuns la adresa indicată de vedetă, însă au constatat că aceasta era însoțită de  iubitul ei, alături de care consumase prea mult alcool, conform România TV. Vedeta a încasat o amendă record, de 4.000 de lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Ludovic Orban despre primirea primarului din Iasi, Mihai Chirica, in PNL: De 3 ani nu mai are nicio treaba cu PSD-ul!
Articolul următorInca un baron PSD condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie!