Acasă Divertisment Actorii din ”Friends” se reunesc si incep filmarile

Actorii din ”Friends” se reunesc si incep filmarile

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer se vor reuni pentru a filma un episod special din „Friends”. Acesta va fi lansat odată cu platforma de streaming HBO Max, scrie Variety.

Surse apropiate proiectului au declarat că cei șase actori vor primi fiecare cel puțin 2,5 milioane de dolari pentru apariția în episodul special, potrivit Mediafax.ro.

Reuniunea a fost anticipată de ceva timp. În presă s-au făcut mai multe speculații cu privire la un episod special pentru HBO Max, încă din toamna anului trecut.

Specialul, precum și toate cele 236 de episoade ale „Friends” vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea serviciului de streaming.

„I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa și Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă «Friends»”, a declarat Kevin Reilly, ofițer principal de conținut la HBO Max.

Ben Winston va regiza produsul special alături de producătorii executivi „Friends” Kevin Bright, Marta Kauffman și David Crane.

Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry și Schwimmer sunt, de asemenea, producători executivi ai specialului, cu Emma Conway și James Longman la bord în calitate de producători co-executivi.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUmilinta suprema pentru Olguta Vasilescu: Nici oltenii nu mai vor sa auda de ea!
Articolul următorAl doilea deces din cauza coronavirusului in Italia