Acasă Cluj Reactie FENOMENALA a actorilor Teatrului National din Cluj: In loc de aplauze...

Reactie FENOMENALA a actorilor Teatrului National din Cluj: In loc de aplauze PROTESTE! ”Murim pe scena, invingem in strada!”

Actorii din piesa „Zbor deasupra unui cuib de cuci” de la Teatrul National din Cluj si-au incheiat spectacolul afisand mai multe mesaje prin care ii indeamna pe clujeni sa continue protestele.

Actorii au afisat mesaje precum „Murim pe scena, inviem pe strada” si „Nu ne lasam. Protestam”. Doru Supeala, prezent in sala, a scris ca gestul actorilor a fost primit cu „urale si ropote de aplauze”, scrie aktual24.ro.

„Intreaga distributie a spectacolului ‘Zbor deasupra unui cuib de cuci’ de la Teatrul National din Cluj a incheiat reprezentatia din aceasta seara cu un mesaj clar si puternic de sustinere a protestelor de strada impotriva guvernului mafiot PSD. A fost un moment emotionant, primit cu urale si ropote de aplauze de sala arhiplina a Teatrului National. Ii iubesc pe oamenii astia si ma bucur cand vad ca in Romania nu se mai pot cumpara constiinte cu majorari de salarii, fie ele si de 50%”, a scris Supeala pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupa Gabriela Firea si Mircea Badea SI-A INCHIS pagina de facebook din cauza miilor de mesaje DEZAPROBATOARE!
Articolul următorVIDEO – CNN a umilit Antena 3! Totul s-a intamplat in direct!