15.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVideo-Senzatia anilor 2000, trupa Spice Girls se reuneste! Urmeaza un album

Video-Senzatia anilor 2000, trupa Spice Girls se reuneste! Urmeaza un album

in:

Stiri pe acelasi subiect

Actorii din ”Friends” se reunesc si incep filmarile

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew...

Trei zodii pentru care anul 2018 va aduce fericirea!

Tot ce şi-au dorit până acum se va împlini,...

Tabloidul britanic The Sun anunta ca legendara trupa britanica Spice Girls se va reuni in 2018, cand fetele ”picante” vor scoate pe piata si un album.

Surse apropiate trupei au confirmat ziarului că Melanie C (Melanie Jayne Chisholm) a avut o serie de „convorbiri secrete” vara aceasta, care au dus la un angajament din partea tuturor componentelor de a se reuni, pentru prima dată din 2012.

„După cum stau lucrurile, vor lucra împreună la o serie de proiecte, care includ un album (de compilații) și un program de televiziune pentru a aduce un omagiu trupei Spice Girls”, notează sursa.

Tabloidul menționează că elementul cheie al reuniunii tuturor membrelor pentru acest nou proiect a fost un acord din partea Victoriei Beckham, cunoscută ca Spice ‘Posh’, ea fiind cea care până acum se opunea „reîntâlnirii”.

Nașterea celui de-al doilea copil al lui Geri Halliwell și bătălia juridică în care s-a transformat divorțul lui Mel B (Melanie Janine Brown) au contribuit la reînnodarea prieteniei dintre membrele trupei, notează ziarul.

În anul 2000, după șase ani de succese, Spice Girls au lansat albumul „Forever”.

În 2007, trupa și-a anunțat, la o conferință de presă la Londra, reîntoarcerea și lansarea unui turneu mondial. Cele cinci fete și-au confirmat oficial despărțirea în 2008.

Spice Girls au urcat ultima oară pe scenă, în 2012, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Ultimele stiri