26.8 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEO cicatrice mare pe gat il da de gol pe Putin: Liderul...

O cicatrice mare pe gat il da de gol pe Putin: Liderul de la Kremlin ar suferi de cancer tiroidian

in:

Stiri pe acelasi subiect

Test de sânge pentru diagnosticarea precoce a cancerului colorectal

A fost dezvoltat un test de sânge pentru diagnosticarea...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Razboiul lui Putin si cu Putin a distrus ”Google-ul rusesc”

Razboiul lui Putin din Ucraina si opiniile neadecvate liniei...

Speculațiile abundă cu privire la „cicatricea” observată în timpul slujbei de Paște la care a luat parte Vladimir Putin. O fotografie oficială arată un semn ciudat pe gâtul liderului rus.

Poza a dus la o adevărată discuție online despre un posibil cancer tiroidian al liderului de la Kremlin. Moscova, însă, a negat în mod constant orice relatare privind problemele de sănătate ale președintelui rus.

Deputatul ucrainean Oleksiy Honcharenko a făcut și el referiri, comentând relatările despre o presupusă cicatrice într-un videoclip de pe canalul său de YouTube. „Putin nu arăta foarte bine în biserică. S-a mișcat cu dificultate. Iar în imagini, puteți vedea clar cicatricea de pe gât”, a spus el într-un videoclip publicat luni. Potrivit lui Honcharenko, liderul de la Kremlin „cel mai probabil a suferit un fel de procedură medicală”. „Poate că dictatorului i s-a dat ventilație artificială a plămânilor sau altceva”, a sugerat politicianul ucrainean.

Jurnalistul ucrainean Denis Kazansky a speculat într-o postare pe Telegram că semnul vizibil în fotografie este în forma literei „Z” – un simbol pro-război. „Oh, ce e cu Volodia? Se pare că înțeleg de unde a venit Z”, a scris Kazansky.

Relatările despre presupusa intubare au apărut chiar înainte ca suspiciunile de cancer tiroidian, de care se spune că suferă președintele rus, să ajungă la public.

Contrar unor astfel de afirmații, nu există dovezi credibile că Vladimir Putin  a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea glandei tiroide, ceea ce ar fi putut implica o incizie de câțiva centimetri în partea din față a gâtului.

Ultimele stiri