Acasă ACTUALITATE Se laudau ca sunt a doua armata a lumii… Rusii si-au bombardat...

Se laudau ca sunt a doua armata a lumii… Rusii si-au bombardat SINGURI, din greseala, un oras!

Un avion de luptă rusesc a tras din greşeală în oraşul Belgorod, din apropiere de Ucraina, joi seara târziu, provocând o explozie şi deteriorând clădiri, a anunţat Ministerul rus al Apărării, potrivit Reuters.

„În timpul zborului aeronavei Su-34 ale Forţelor Aerospaţiale deasupra oraşului Belgorod s-a produs o cădere anormală a muniţiei de aviaţie”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Declaraţia preluată de agenţiile de presă ruse adaugă că incidentul a avut loc la ora locală 22:15 (19:15 GMT).

Avioanele ruseşti efectuează în mod regulat incursiuni peste Belgorod de la lansarea ofensivei în Ucraina, în februarie 2022.

Oficialii locali au raportat o explozie puternică în Belgorod joi seara, spunând că explozia a lăsat un crater în centrul oraşului şi a rănit două femei.”A avut loc o explozie”, a informat guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, adăugând că explozia a produs un crater cu un diametru de 20 de metri într-o intersecţie din centrul oraşului.

Citând un bilanţ intermediar, Gladkov a spus că o femeie a fost spitalizată pentru o accidentare la cap, în timp ce o alta a fost tratată la faţa locului.

„Geamurile unui bloc de apartamente din apropiere au fost avariate, suflul exploziei a avariat mai multe maşini parcate şi a doborât stâlpi de electricitate”, a adăugat el pe Telegram, potrivit News.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIzvorul Tămăduirii: Ce spune traditia ca este strict interzis sa faci astazi
Articolul următorÎn România începe vaccinarea împotriva HPV şi pentru băieţi. Care este scopul acestui vaccin