O companie nemteasca de TALIE MONDIALA investeste in Romania! Vezi cate locuri de munca noi creeaza!

Compania are deja o divizie in Romania care functioneaza foarte bine si acum se extinde, in urma unor importante investitii.

Grupul Eckerle, lider mondial in ceea ce priveste calitatea si tehnologia utilizata pentru productia de subansamble si piese pentru industria auto, investeste prin Divizia Automotive prezenta in Romania 400.000 de euro in extinderea capacitatii de productie de la Cluj.

Hala de productie de 5.600 de metri patrati de pe Bulevardul Muncii in care isi desfasoara activitatea Eckerle Automotive a fost extinsa cu 700 de mp iar numarul de angajati va creste de la 800 la 900 de persoane.

Eckerle Automotive este specializata in asamblarea componentelor pentru industria auto, cum ar fi dispozitivele pentru functii de confort (ridicare geamuri, stergatoare de parbriz), dispozitivele pentru actionare si manevrabilitate (ABS, racire etc.) sau articole de masa (blocare usa, valve de ventilatie).


Citeste si:

Un mare investitor din SUA a cumparat o suprafata IMENSA de pamant in Romania! Vezi ce vrea sa faca!

O uriasa companie japoneza face investitii masive in Romania si angajeaza un NUMAR RECORD de oameni!


Principalul client al Eckerle Automotive este Bosch. Produsele Eckerle sunt folosite pentru dotarea unor marci consacrate de autovehicule cum ar fi Prosche, BMW, Audi, Nissan, Toyota, Ford, Land Rover sau Opel.

Un alt client important este Brose (denumirea veche a Siemens). Cifra de afaceri a Eckerle Automotive a fost de 33 de milioane de euro în anul 2013 si de 34 de milioane de euro in anul 2014.