Economie

O uriasa companie japoneza face investitii masive in Romania si angajeaza un NUMAR RECORD de oameni!

Compania a anuntat ca pana la finalul acestui an vrea sa angajeze un numar record de oameni, pentru o firma din tara noastra, informeaza ZF.ro

Japonezii de la producătorul de componente auto Fujikura caută 650 de oameni pentru fabricile din Cluj-Napoca şi Dej. Firma care lucrează în principal pentru grupul Volkswagen este cel mai mare angajator industrial din Cluj.

Producătorul de cablaje auto Fujikura Automotive Ro­mânia, subsidiara locală a grupului japonez Fujikura, a ajuns în prezent la 5.100 de angajaţi în cele patru fabrici din judeţul Cluj şi are în plan să mai recruteze încă 650 de oameni până la finalul acestui an. Compania caută în principal confec­ţioneri cablaje auto.


Citeste si:

O companie GIGANT din SUA vine in Romania! Investitiile sunt URIASE!

O uriasa companie germana, prezenta si in Romania, CONCEDIAZA 4500 de oameni!

Loading...

„În prezent suntem cel mai mare angajator din judeţul Cluj, însumând în cele 4 fabrici deţinute la Cluj-Napoca şi Dej 5.100 de angajaţi. Până la finalul anului în curs planificăm o creş­tere netă a personalului cu aproximativ 650 de noi angajaţi”, a declarat Paul Pătraşcu, HR se­nior manager Eastern Europe al producă­torului de compo­nente auto Fujikura Automotive, potrivit ZF.ro.

 

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP